Kasutajate privaatsuspoliitika Eesti klientidele

SlotsMegaCasino.com platvormil e-posti aadressiga https://SlotsMegaCasino.com kogutakse ja töödeldakse kogu vajalikku isiklikku teavet ja andmeid meie klientide ja meie virtuaalsete ressursside külastajate kohta. Tagame iga kliendi isikuandmete hoolika käsitlemise, püüame tagada teabe võimalikult ohutu säilitamise, tegutsedes kehtiva isikuandmete kaitse seadusandluse raames.

Privaatsuspoliitika omadused

See poliitika seab ühe eesmärgi – selgitada klientidele ja uutele kasutajatele isikuandmete töötlemise mehhanismi põhimõtet, milleks ja millistel juhtudel on vaja isikuandmeid töödelda. Lisaks on privaatsuspoliitika eesmärk selgitada kasutajatele nende seaduslikke õigusi seoses hasartmängude virtuaalsete asutustega. Kontori-kliendi intelligentse suhtlusvahendina ei tühista see poliitika samal ajal täielikult olemasolevaid pakkumislepinguid, kasutajate ja meie veebiressursi vahel sõlmitud lepinguid. Kõik isikuandmete kaitse seadusest tulenevad õigused ja kohustused jäävad muutumatuks.

Vastutus kasutaja isikuandmete säilitamise ja töötlemise eest

Esimene asi, mida meie kliendid peaksid teadma:

  • Vaatamata sellele, et kogu vastutus ja hoolitsus oma klientide isikuandmete eest lasub meil, on kogu kogutud teabe peamine koht andmebaasis. See teaberessurss võimaldab juurdepääsu kõigile ettevõtetele, kes töötavad klientidega.

Teie isikuandmetele juurdepääsu saamisel on teised ettevõtted ja veebiressursid kohustatud tegutsema ainult kehtiva seadusandluse raames ja privaatsuspoliitikas ettenähtud standardite alusel.

Mis sisaldub töödeldavate isikuandmete hulgas?

Meie veebiressurss töötleb oma klientide kohta järgmist teavet:

  • eesnimi (ilmselt perekonnanimi, eesnimi, isanimi);
  • sünniaeg (päev, kuu, aasta);
  • kehtiv e-posti aadress;
  • isiklik parool;
  • kehtiv IP-aadress, millelt veebilehtede päring saadetakse;
  • kliendi asukohaandmed;
  • põrand;
  • vanus;
  • elukutse olemasolu;
  • mis eesmärgil saiti kasutatakse;
  • isiklikud sõltuvused, hobid ja eelistused.

Miks ja mis eesmärgil me teie isikuandmeid töötleme ja säilitame?

Ei midagi saladust. Meie ettevõte, st SlotsMegaCasino.com, kogub ja töötleb kogu isiklikku teavet oma klientide ja kasutajate kohta, kes külastavad meie veebisaite ja kasutavad meie teenuseid.

Teie isikuandmeid kasutatakse järgmistel juhtudel:

  • Pakutavate teenuste ja toodetega seotud ressursi reklaamiga kirjade elektrooniline levitamine;
  • meie süsteemide ja andmebaasi enda toimimise kohta saabuva info analüüs, et tõsta meie äritegevuse efektiivsust vastavalt kasutajate nõuetele ja soovidele, parandada klienditeeninduse kvaliteeti;
  • meie klientidele saadetava pakutava toote reklaami kvaliteedi parandamine;
  • klientide hilisemaks kiireks registreerimiseks veebivestlustes ja foorumites, et arutada meie ressursi tööd;
  • järgima meie ettevõtte seaduslikke õigusi ja hilisemat kontrolli mõlema poole kohustuste üle.

Kuhu saab teie isikuandmeid edastada?

Klienditeenindus hõlmab meie kontakte kolmanda osapoolega. See võimaldab meil mitte ainult optimeerida oma tööd ja äritegevust, vaid ka pakkuda kvaliteetset teenust. Loomulikult nõuavad meie partnerid aeg-ajalt juurdepääsu oma klientide isikuandmetele ja oleme valmis seda teavet edastama. Mis on need kolmandad osapooled ja kolmandate osapoolte ettevõtted?

  • töötavate meilirakenduste tarnijad, kelle hulgas on esikohal Aweber Systems, Inc. Sellel arendajal on Privacy Shield sertifikaat, millega teostame pidevat kliendi isikuandmete töötlemist;
  • teenusepakkuja, mis pakub meile isikliku teabega töötamiseks kasutatava Joomla platvormi hoste ja pistikprogramme;
  • cloudflare.com hostingu pakkuja, kes töötleb kliendiandmeid meie ettevõtte nimel;
  • analüütilised ettevõtted, sealhulgas sellised tuntud nagu Google, Hotjar ja VWO. Nende ülesanne on töödelda meie klientide isikuandmeid, kontrollida saadud teabe objektiivsust. Kui teid segab nende ettevõtete juurdepääs teie isikuandmetele, lugege läbi meie nendega tehtava koostöö poliitika. Vajaliku teabega lisa on lisatud allpool. Isikuandmete levitamisega mittenõustumisel on meie klientidel võimalik isiklikult blokeerida pakkujate – analüütikute – juurdepääs oma andmetele.
  • muud veebiressursid, mis kasutavad teie isikuandmeid, on pilveteenused, veebiressursid, mis on peamised heli-, foto- ja videofailide hoidlad;
  • kliendiinfo edastamine ja avalikustamine toimub juhtudel, kui on vajalik meie veebiressursi huvide ja ärilise maine kaitsmine;
  • Klientide info avamine võib toimuda halduseesmärkidel, meie büroo varade ostmisel või müümisel, saneerimisel. Kolmandate isikute taotlus juurdepääsuks meie klientide isikuandmetele toimub vastavalt kehtivate õigusaktide normidele.

Süsteem isikuandmete edastamiseks rahvusvahelises vormingus (edastus)

Veebiressursside ja pakkujate suhete süsteem hõlmab meie klientide isikuandmete edastamist (edastamist) väljapoole Euroopa Liitu. Nagu eelpool mainitud, saab teenuste ulatuse laiendamiseks ja klienditeeninduse kvaliteedi parandamiseks edastada kliendiinfot kolmandatele isikutele nii välismaal kui ka väljaspool Euroopa Liidu jurisdiktsiooni asuvates riikides.

Kliendiandmete edastamine võib toimuda vastusena väljaspool EL-i asuvate õiguskaitseasutuste regulatiivsele taotlusele. Iga välisriigi õiguskaitseorganitelt või reguleerivatelt asutustelt saadud isikuandmetele juurdepääsu taotlusi kontrollitakse hoolikalt nende vastavuse ja seaduslikkuse suhtes. Enne teabe avaldamist peame kontrollima taotluse saanud poole tegevuse seaduslikkust.

Omalt poolt garanteerime, et igasugune isikuandmete edastamine toimub rikkumata ja järgides nii meie ettevõtte kui ka klientide seaduslikke õigusi.

Otseturundus

Isikuandmete saamise ja töötlemise peamine aspekt on klientidega suhtlemine ja uute kasutajate ligimeelitamine. Andmebaasi olemasolul saadame posti teel reklaamteateid käimasolevate tutvustuste, uute toodete ja teenuste kohta. Lisaks tegeleme oma äripartnerite pakkumiste saatmisega. Näiteks saavad kliendid veebikasiinode, kihlveokontorite ja muude mängude virtuaalsete veebiressursside uudiskirju pakkumistega. Pakkumised saadetakse kas määratud meilile või on sihitud reklaam veebilehel.

Enamasti kasutatakse kliendi isikuandmete töötlemist turunduseesmärkidel, meie ettevõtte huvides. Seadusest tulenevalt tehakse seda ainult kliendi nõusolekul.

Kliendi õigus on igal ajal keelduda enda andmete kasutamisest turunduseesmärkidel. Selleks on igas kirjas ja saidil endal tagasilükkamise funktsioon, mida saab kasutada isikuandmete kasutamise tellimusest loobumiseks. Meie ettevõte teeb omalt poolt jõupingutusi, et minimeerida otseturunduse kasutamist kliendisuhetes. Püüame teha vajaliku sõnumite levitamise mõistlikes piirides ja proportsionaalselt Teie osalusega meie ettevõtte töös. Kliendiandmete kasutamise aluseks on asjakohasus ja asjakohasus.

Kui kaua kliendi isikuandmeid säilitatakse?

Täpsem info kliendi kohta säilitatakse andmebaasis teatud aja jooksul, mis on vajalik eesmärkide saavutamiseks. Need eesmärgid on toodud otse privaatsuspoliitikas. Mõnel juhul säilitage klienditeavet kauem. See on tingitud kehtivatest juriidilistest, maksu- või raamatupidamisnõuetest. Tagame omalt poolt meie klientideks olevate kasutajate isikuandmete täieliku ohutuse. Juhul, kui on vaja isikuandmeid täiendavalt säilitada, kustutatakse failid anonüümselt ja turvanõudeid järgides.

Kliendi õigused

Igal kliendil on õigus oma isikuandmetele. Täpsem info enda isikuandmete valdamise, levitamise ja kasutamise õiguste kohta on allolevas tabelis. Täpsema teabe saamiseks võtke ühendust meie tehnilise toe meeskonnaga. Selleks saatke lihtsalt päring e-posti aadressile [email protected]

Kliendil on igal üksikjuhul õigus esitada taotlus:

  • kinnitada, kas isikuandmeid tegelikult säilitatakse ja töödeldakse.
  • esitama kliendile talletatud andmete koopia;
  • esitage nõudmisel muud teavet. Milliseid andmeid andmebaasis säilitatakse, kuidas neid kasutatakse, kellele edastatakse, kas kättesaadav teave on kaitstud ebaseaduslike sissetungimise eest.
  • millised õigused on kliendil, teades tema isikut puudutava teabe kasutamisest, kuidas esitada kaebust, kuidas meie ettevõte sai isikuandmetest teada.
  • kas teabe vastuvõtmiseks, töötlemiseks ja säilitamiseks kasutatakse automatiseeritud süsteeme tingimuste vastuvõtmiseks, profiiliandmete automatiseerimiseks, kui puudub kliendi kinnitus privaatsuspoliitikaga tutvumiseks
  • juhtida tähelepanu vajadusele parandada isikuandmetes tehtud viga, täpsustada konkreetselt iga üksikasju, kontrollida kogu teabe vastavust.

Isikuandmete kustutamine

Isikuandmete kustutamise taotluse saab esitada järgmistel juhtudel:

  • eesmärkide puudumine, mille saavutamiseks teavet koguti;
  • klient on tagasi võtnud oma nõusoleku isikuandmete töötlemiseks;
  • klient on muutnud oma õiguslikku või sotsiaalset staatust;
  • isikuandmete vastuvõtmine ja töötlemine toimus ebaseaduslikult;
  • juriidiliste ja juriidiliste kohustuste tekkimine.

Juhtumid, mil kliendil võidakse keelduda isikuandmete kustutamisest

Meie ettevõte võib tagasi lükata mõned isikuandmeid sisaldavate failide kustutamise taotlused. Seda tehakse järgmistes olukordades:

  • kui isikuandmete töötlemise vajadus jääb aktuaalseks;
  • vajadus omada juurdepääsu teabele seoses juriidiliste protsesside olemasoluga;
  • kui isikuandmeid kasutatakse vahekohtusituatsioonide lahendamiseks kaitse või kohtuasja esitamise eesmärgil.

Lisaks on mitmeid muid punkte, mida meie ettevõte võib tõlgendada kliendi isikuandmete edasise säilitamise soovitavana. Andmebaasist teabe kustutamise taotlus võidakse tagasi lükata muudes olukordades:

  • kliendil on õigus nõuda ettevõttelt isikuandmete kasutamise piiramist. See on lubatud juhtudel, kui andmete täpsus on vaidlustatud ja teatud punktid vajavad parandamist;
  • isikuandmete töötlemine viidi läbi ebaseaduslikult, kuid selle kasutamise kasulikkus säilib;
  • andmete säilitamine ei vasta enam kliendi enda huvidele, kuid ettevõtte jaoks on neil andmetel teatud õiguslik tähendus;
  • klient kasutas oma õigust esitada vastuväiteid tema isikuandmete meiepoolse kasutamise seaduslikkusele, samas kui nõuete kontrollimine ja kehtivus ei ole veel lõppenud;
  • ettevõte jätkab kliendi isikuandmete kasutamist ka pärast piiranguküsitlust;
  • avaliku kohtumenetluse juuresolekul ühingu õiguste kaitsmiseks kohtus;
  • kolmandate isikute huvide kaitsmiseks kohtumenetluses.
  • kliendil on õigus taotleda isikuandmete vormindamist mugavamaks, struktureeritumaks ja masinakirjas vormistamiseks. Reeglina tehakse seda juhul, kui on vaja faile teisele isikuandmete vastutavale töötlejale üle kanda, kuid siin on mõned piirangud. Kogu uuele vormingule vastav töötlemine toimub ainult kliendi nõusolekul ja kliendiettevõtte kehtivat lepingut rikkumata.
  • kliendi vastuväide ettevõtte poolt isikuandmete töötlemisele enda ärialase maine kaitsmise huvides, kui kliendi huvid kaaluvad üles ettevõtte õiguste järgimise;
  • ettevõttel on alati võimalus näidata kliendile kliendi olemasolevaid õigusi ületavate õigustatud huvide õiguspärasust.
  • isikuandmete edastamisel väljapoole Euroopa Liitu on kliendil õigus nõuda koopiat dokumendist, mis tagab andmete edastamise seaduslikkuse.
  • meie ettevõttel on õigus ärisaladuse hoidmise eesmärgil muuta kliendi isikuandmete edastamise lepingut või sellega seotud dokumente. Lisaks on igal kliendil õigus esitada isikuandmete töötlemise kohta kaebus järelevalveasutusele.

Tähelepanu! Suur palve! Enne reguleeriva ja järelevalveasutuse poole pöördumist saab vastuolulise olukorra lahendada kahepoolses suhtluses.

Millel küpsiste poliitika põhineb?

Nagu teisedki interaktiivse kliendisuhtluse ja teenuste reklaamimise valdkonnas töötavad veebiressursid, kasutab meie ettevõte küpsiseid.

Mis on küpsised? See on faili fragment või fail ise on väikese suurusega, millele on salvestatud teatud teave kliendi seadmesse (nutitelefon, sülearvuti, personaalarvuti). Tänu küpsistele veebiressursi infobaasis salvestatakse kõik kliendi toimingud, määratakse kindlaks tema eelistused ja huvid. Igal järgneval konkreetse veebiressursi külastusel võimaldavad küpsised kasutaja ära tunda (parool, konto nimi, keel ja lehe kuvamise seaded) ning annavad talle koheselt vajalikku teavet.

Selliseid faile säilitatakse teatud aja, kuni seadme süsteemi uuesti installimiseni või pärast konto likvideerimist.

Meie ettevõte kasutab küpsiseid, et parandada saidi funktsionaalsust, pakkuda juurdepääsu kogu teenustele, et muuta kliendil meie saidil viibimine mugavaks ja mugavaks.

Pakkumine klientidele

Meie klientide jaoks on küpsiste kasutamiseks mitu võimalust:

  • teil on õigus nõustuda küpsiste kasutamisega meie teenuste süsteemis, mis salvestatakse teie arvutisse või muusse isiklikku seadmesse;
  • Loomulikult saate meie veebisaidiga töötada ja kogu vajalikku teavet saada ilma küpsiseid kasutamata (pidage meeles, et kui keeldute küpsiste vastuvõtmisest, ei pruugi mõned meie veebisaidi lehed õigesti töötada);
  • kui puudub soov oma arvutisse küpsiseid salvestada, muutke lihtsalt kasutatava brauseri sätteid;
  • soovi korral saate küpsiseid iseseisvalt ja regulaarselt oma seadmest kustutada, tühjendades mälu vahemälu.

Teavet kasutajatele selle kohta, kuidas küpsiseid oma arvutist kustutada või kuidas nende vastuvõtmise mehhanismi keelata, leiate meie lehel tehnilise abi rubriigist.

Ainus tingimus, mida meeles pidada! Küpsiste mittesaamisel võib meie ressursi funktsionaalsus olla piiratud ning olemasolevate toodete ja pakkumiste jõudlus väheneb.

Milliste küpsistega me töötame?

Kõigepealt peate mõistma, mis tüüpi küpsised on ja millised on nende funktsioonid. Meie veebiressurss kasutab selliseid faile erinevatel eesmärkidel. Need erinevad mitte ainult funktsioonide, vaid ka säilitusaja, tähtsuse ja ladustamisviisi poolest.

  • Mõnedel küpsistel on puhtalt tehniline eesmärk. Need failid on vajalikud saidi korrektseks toimimiseks ja selle funktsionaalsuseks. Kasutaja seade pääseb nendele küpsistele automaatselt juurde, kui ta kasutab saiti või töötab selle konkreetsete jaotiste ja kategooriatega.

Küpsiste kasutamise keelamisel blokeeritakse nende juurdepääs kasutaja arvutile. Vaja võib omakorda olla tehnilisi faile ja vastupidi, ajutisi. Esimesed salvestatakse püsivalt teie seadmesse, teisi kasutatakse ainult meie saidi külastuse ajal, et optimeerida selle toimimist ja funktsionaalsuse kiirust. Teised failid võimaldavad salvestada kasutaja seadeid, hõlbustades edasist tööd veebiressursiga.

Tänu nendele küpsistele on meil teave veebisaidi teatud kategooriate ja jaotiste kasutamise sageduse kohta. Selliste failide abil kohaneme kiiresti ja täpselt klientide vajalike soovide ja vajadustega.

Tehnilisi küpsiseid saab salvestada kasutaja seadmesse püsivalt või teatud aja jooksul.

  • Faile, mida on vaja ainult saidi kasutamise ajal, nimetatakse seansiküpsisteks. Pärast seansi lõppu, st saidiga töötamist, kustutatakse need automaatselt. Mõnel juhul kustutatakse sellised failid arvutist süsteemi puhastamise või taaskäivitamise ajal.
  • Püsiküpsised erinevad seansiküpsistest selle poolest, et neid salvestatakse kasutaja seadmesse püsivalt või pikaks perioodiks. Selliste failide abil tunneb veebiressurss ära tavakasutaja, hõlbustades tal teisel ajal saidile sisenemist ja võimaldades juurdepääsu olemasolevatele seadetele. Tänu pidevatele küpsistele on juurdepääs veebiressursi tööalale kiirem, ilma et oleks vaja sisestada parooli, sisse logida, seadistada liidese keelt.

Eemaldamine toimub automaatselt, kui saiti pole pikka aega aktiivselt kasutatud.

  • Samuti on olemas püsivad voogesituse küpsised. Nende abiga toimub suhtlus meie ettevõtte sisemiste tööserverite vahel. Juurdepääs sellistele failidele kasutaja seadmele toimub veebisaidiga aktiivse töö ajal. Kui saidil navigeerimine on lõppenud, kustutatakse voogesituse küpsised.

Igal küpsisel on individuaalne number, mis võimaldab selle tuvastada suure hulga sarnaste failide hulgast. Kuid sellise numbri olemasolu ei võimalda küpsiste kasutamist kliendi oleku, tema isikuandmete kohta teabe saamiseks.

Kes on seotud küpsiste väljatöötamise ja tarnimisega?

Lõviosa küpsistest on meie ettevõtte ja meie veebiressursi teenust pakkuva pakkuja tegevuse toode. Reklaamiks ja turunduseks veebiressurssi kasutades kasutame omakorda kolmanda osapoole küpsiseid. Sellised failid on enamasti veebianalüütika tööriistad, mida meie partnerid kasutavad.

Kolmanda osapoole küpsised võivad olla reklaamitööriist või viis teatud muudest virtuaalsetest allikatest pärineva sisu integreerimiseks. Näiteks sotsiaalsed pistikprogrammid on parim näide sellest, kuidas kolmanda osapoole küpsised töötavad.

Milliste küpsiste pakkujatega me koostööd teeme?

Meie veebiressurss kasutab oma tööks ja kliendi paremaks teenindamiseks analüüsiteenuse Google Analytics toodet. Google Inci veebianalüütikateenuse küpsisefailid võimaldavad teil määrata saidi konkreetsete jaotiste ja kategooriate kasutamise sageduse, et tuvastada kasutaja eelistused teatud teabe kasutamisel.

Kogu teave meie veebiressursi küpsiste kaudu kasutamise kohta saadetakse Google'i peaserverisse Ameerika Ühendriikides. Seal toimub failide hilisem analüütiline töötlemine ja nende hilisem salvestamine. Google'i server kasutab koos küpsistega saadud teavet meie saidi külastuste intensiivsuse analüüsimiseks. Selle kohta koostatakse eriaruanded, mille abil saame aimu kliendi tegevusest. Veebianalüütikale tuginedes teeme veebiressursi töös teatud parandusi, loome uusi tooteid ja teenuseid, optimeerime saidi tööd Internetis.

Vastavalt lepingutingimustele ja juhul, kui see ei ole vastuolus meie ettevõtte ja klientide seaduslike õigustega, on Google'il õigus edastada saadud teave kolmandale osapoolele.

Viitamiseks! Igal meie kasutajal on õigus brauseri seadetes Google Analyticsi töö keelata. Pärast tellimusest loobumise aktiveerimist salvestatakse isiklikule seadmele isiklik tempel, mis näitab Google Analyticsi veebianalüütika funktsiooni deaktiveerimist.

Lõpuks

Kõik küsimused, mis puudutavad meie rakendamist ja privaatsuspoliitika kasutamist teie töös, võite saata vastava päringu. Vastus kõigile kliendi küsimustele vormistatakse kirjalikult ja saadetakse elektroonilisel kujul märgitud e-posti aadressile. Tuletame teile meelde!

Kõik isikuandmete vastuvõtmise, töötlemise ja säilitamisega seotud vaidlused saate lahendada kahepoolse suhtluse teel. Omalt poolt oleme alati valmis klienti ära kuulama ja astuma vajalikke samme konfliktsituatsiooni likvideerimiseks.